Program


Elefánt / HEY, JUNE!

Elefánt / HEY, JUNE!

„Filmzenét írunk nem létező filmekhez.” Az Elefánt az általuk a zenéjükhöz elképzelt filmekből villant fel részleteket a koncerten. Ismert dalaik még „filmzenésebb” hangszerelésben szólalnak meg, sajátos világukat vizuálisan is megjelenítik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 21. csütörtök, 20:00

 Dalaik hallgatása közben szemünk előtt peregnek a finom iróniával átszőtt történetek. Zenéjükben pörgős ütemek és meditatív lassúság váltakozik, punk energiák szabadulnak fel, s ezek együtt sanzonhangulattal és erőteljes lendülettel „karöltve” idézik fel a keringőt. Dalaikat kreatív zenei megoldások és a különleges dalszövegek teszik igazán egyedivé.
A 2011 óta működő zenekar a Kodály Method kapcsán tűnt fel, majd a Kék szoba című kislemezzel és a Vérkeringő című nagylemezzel jelentkezett. A második nagylemezükön szereplő, Alszik című dal Fonogram-díj jelölést kapott, s a lemez tíz napig vezette a Deezer hallgatási listáját. Bordahajtogató című dalukkal kezdődik a Balaton Method, a hazai underground zenei világot bemutató film. 2017-ben jelent meg harmadik, Minden című nagylemezük. Dalaihoz lyric-videók készültek, amelyek egy nap alatt több mint ezer ajánlást kaptak. A Müpától kapott fellépési lehetőséget izgalmas kihívásnak tartják, mert dalaikat az általuk megszokott környezettől eltérő helyszínhez kell igazítaniuk, s ez nagyon inspiráló és rengeteg kreatív energiát szabadít fel bennük.


Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!