Program


Eichinger Trió: A legöregebb Bambi lovag

Eichinger Trió: A legöregebb Bambi lovag

Bármily hihetetlenül is hangzik, az Eichinger Triónak most jelenik meg legelső lemeze, noha immár több mint öt éve játszanak ebben a felállásban, s az Opusban is többször tették már tiszteletüket.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 11. szerda, 20:00

A hazánkban igencsak egyedi hangzást képviselő gitáros több formáció tagjaként is szerepel közelmúltban megjelent lemezeken, legyen szó akár a Stefan Vargával készített, az Opusban két éve bemutatott anyagról, vagy az évtizedes múlttal rendelkező Trans-formation kvartett albumairól.

Fontos állomás tehát a trió történetében a már címében is meghökkentő új zeneanyag. A VL Stúdióban készült, A legöregebb Bambi lovag címre keresztelt album elsősorban rockos hangvételű, s igazi esszenciája mindannak a zenei sokszínűségnek, amit Eichinger és a vele szinte együtt lélegző társai eddig is képviseltek, hiszen a lemezen a rock és a jazz alapok mellett jó néhány zenei idézet is felbukkan a madrigál parafrázistól egészen a metálos hörgésig. A címben szereplő rejtélyes lovag természetesen nem más, mint a zenekarvezető, aki a most megjelenő lemezen két kiváló "fegyverhordozójával" – Megyaszay István basszusgitárossal és Madai Zsolt dobossal – csupa saját kompozícióból álló új anyagát tárja a nagyközönség elé. A gitáros megfogalmazása szerint zenéjük 21. századi kirándulás a kortárs jazz s más zenei stílusok, rock, latin, funk világába, aminek Eichinger Tibor évtizedeken át kidolgozott és csiszolt egyedi, néhány hang után felismerhető gitárjátéka ad keretet.

Közreműködik:

Eichinger Tibor - gitár
Megyaszay István - basszusgitár
Madai Zsolt - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!