Program


Egy Romantikus Éjszaka Exclusive Vacsorával a Duna Ölelésében Pároknak
2

Egy Romantikus Éjszaka Exclusive Vacsorával a Duna Ölelésében Pároknak

Meghitt éjszaka festői környezetben - romantikusoknak és Provence rajongóknak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Van egy mesés kis hely a Szentendrei-szigeten, mely a romantikusok és a Provence rajongók rejtekhelye. 
A szerelmesek egy mesés éjszakát tölthetnek el a háromcsillagos szállodában. A szálloda és környéke a határtalan nyugalom és a pihenés Mekkája, ahol éjszaka ezer pici fénnyel világító teraszt talál, romantikus kertet, rengeteg könyvet, és persze medencét, pezsgőfürdőt és szaunát is.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz.

A program tartalmazza: 3 fogásos gyertyafényes vacsora; gazdag büféreggeli; korlátlan WIFI; Rosinante mini-spa használata; 2 db lábmasszázs gép használata.

Fontos információk

Helyszín: Szentendrei-sziget, Szigetmonostor

A pár 1 mesés éjszakát tölthet el a provance-i hangulatú 3 csillagos hotelben.

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

A programra kiemelt időszakban, 2017. május 1. és 2017. október 31. között kizárólag vasárnaptól-csütörtökig van lehetőség időpontot foglalni.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!