Program


ÉDESHÁRMASBAN - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

ÉDESHÁRMASBAN - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 7. vasárnap, 19:00

A cím ellenére a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristából csak kettő van, de „A három testőr” is négy testőrről szól, szóval az ön helyében én most nem kötnék ebbe bele.

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs egy egész estés kalandra hívja ki a nézőt az „Édeshármasban”. Ellátogathatnak a fiúk nappalijába, megismerhetik a családjukat, közösen tévézhetnek velük (persze a fiúknál lesz a távirányító), és még a jövőjükbe is bepillanthatnak úgy, hogy közben még a cipőjüket sem kell levenni.

Készen állnak a találkozásra?

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!