Program


ÉDES BOSSZÚ

ÉDES BOSSZÚ

Donald Churchill: ÉDES BOSSZÚ
Vígjáték két részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 29. csütörtök, 10:30

Egy úrinő, egy szobafestő és egy féltékeny feleség. Ezek a hozzávalók egy olyan fergeteges komédiához, melyre ajánlatos magunkkal vinni egy csomag papír zsebkendőt is, a nevetésből fakadó könnycseppek végett. A darab receptje igen egyszerű: elutazott férj, évente tíz napos viszony, és egy csúnya lebukás. Hogy hogyan kerül a képbe a szobafestő, azt ne firtassuk, lényeg, hogy ő menti meg a helyzetet. De hogy??

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!