Program


*Donald Margulies: Pillanatfelvétel

*Donald Margulies: Pillanatfelvétel

Brooklyn, napjainkban. Sarah elismert, sikeres, jó nevű fotóriporter, aki az iraki háborúból való tudósítás során súlyos balesetet szenved. A darab, amellett, hogy nagyon fontos és aktuális kérdéseket vet fel, leginkább az emberi kapcsolatokról mesél. Elgondolkodtat, megnevettet és könnyeket csal a néző szemébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 29. vasárnap, 19:30

Elgondolkodtató, sajnálatosan aktuális kérdéseket feszegető színdarab a Pillanatfelvétel, amelynek főszereplőnője Pokorny Lia. A színésznő egy közel-keleti háborúban súlyosan sérült fotóst alakít, akinek nem csak testi sebeivel, de a morális felelősség kérdésével is meg kell küzdenie. A darab férfi főszereplője és társproducere Bereczki Zoltán, a további szerepekben Ágoston Katalin/Kurta Niké és Seress Zoltán láthatóak.

A Pillanatfelvétel Brooklynban játszódik, napjainkban. A főszereplőnő, Sarah (Pokorny Lia) elismert, sikeres, jó nevű fotóriporter, aki az iraki háborúból való tudósítás során súlyos balesetet szenved. A darab róla, párjáról Jamesről (Bereczki Zoltán), közeli barátjukról Richardról (Seress Zoltán) és annak ifjú szerelméről, Mandyről (Ágoston Katalin/Kurta Niké) szól. Amellett, hogy nagyon fontos és aktuális kérdéseket vet fel, leginkább az emberi kapcsolatokról mesél. Elgondolkodtat, megnevettet és könnyeket csal a néző szemébe.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!