Program


DJ - Don Giovanni ujjbábopera

DJ - Don Giovanni ujjbábopera

2019. január 3. csütörtök 19:00
Don Giovanni – ujjbábopera con Quartet
(Paizs Miklós előadása)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 18. kedd, 19:00

A teljes Don Dzsovanni Leporello előadásában, kamarazenekari kísérettel.
“…egy mellszobornyi ablakkeretben, mint élő El Greco önarckép bóhóckodik Paizs Miklós,
ujjbábokkal játszva a sztorit...
…Egészen rendkívülien elképesztő, ahogy egymaga elénekli a teljes operát, együttesekkel és brutálisan kavargó finálékkal együtt. Nem viccelek, még az áriák-beli futamok is megvannak. Nyilván nem operaéneklést kapunk – szerencsére, hanem rettenetesen kifejező előadást. Közben pedig őrületes nyelvi leleményű közjátékokkal tarkítja a történet folyását, melyekben a figyelmes néző töméntelen kulturális áthallást fedezhet fel számos irodalmi, film és zenei műalkotás irányába. Az apró arcrezdülésekig minden helyén van, semmi felesleges allűr, vagy ripacskodás (najó, az egész egy bazi nagy ripacsparádé, de az opera műfaj erről szól ugye)….
…Konkrétan a szöveg az előadó saját magyarítása, hű a tartalomhoz és többnyire az eredetihez is, de durva mai szlengbe ültetve. Hibátlan, azt kell megint mondjam. 10+/10″ (Bárány Péter: Don Dzsuva (2015. november 8, facebook)

Paizs Miklós – szöveg /ének /bábjáték

Az előadás hossza: kb. 180 perc, egy szünettel, és 18 éven felülieknek ajánlott!

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!