Program


DataCamp x MOME Open

DataCamp x MOME Open

Tervezz kóddal és ábrázolj adatokkal! Alkoss egyéni formavilágot és nyomtass magadnak saját tervezésű tárgyakat!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 19:00

Sajátítsd el az interaktív média formanyelvét és ismerkedj meg a digitális tárgyalkotás innovatív technológiai lehetőségeivel! Derítsd ki mi mindent tanulhatsz a Creative Code és a Digital Crafting képzések keretében, ha szeretnéd, hogy a jövőben a te kreatív megoldásod kerüljön kivitelezésre egy művészeti, formatervezési vagy média design projektben.
 
A Bánkitó Fesztivál után ezúttal a Trafóklubban folytatjuk a kreatív adatfeldolgozó módszerek feltérképezését a MOME Open oktatóival, akik gyorstalpaló bevezetést adnak a különböző adatok tulajdonságairól, típusairól, összefüggésrendszereiről és az azokban rejlő lehetőségekről. A DataCamp esten kézbe vehetünk néhány virtuálisan tervezett és digitális eljárással készült használati tárgyat is, melyek hasznos szemléltetői egy-egy tervezői koncepció modellezésének.
 
"Az adatvizualizáció egy új, izgalmas területe a képalkotásnak, amelyhez ismernünk kell egy kicsit az adatok természetét, a színek működését, az észlelés pszichológiáját, a tipográfia szabályait és még sok minden mást. Ezek megismerése és felfedezése már önmagában egy izgalmas szellemi kaland, alkalmazásuk eredménye pedig szép és izgalmas műalkotás lehet." Minkó Mihály

Előadók: GYULAVÁRI Tímea, SZŰCS Krisztina, HAJDU Gáspár, NAGY Ágoston, BUJDOSÓ Attila, LIPÓCZKI Ákos, PAPP Dávid, HORVÁTH Ambrus, NÉMETH Orsolya
Szerkesztő: KOVÁCS Andrea

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!