Program


Csikós Attila: Díszítők

Csikós Attila: Díszítők

Csikós Attila: Díszítők

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 19:00

Hat ember, akinek munkája van. Hat színházi díszítő, akire az előadás kezdetekor rázáródik a szobájuk ajtaja. A nézők már elfoglalták a helyük, az ügyelő kezdésre hívja a színészeket. És ez a hat ember, akiknek dolga van, nem tud elindulni a kulissza felé. Az egyik csak sörözne, és megverné végre a Sótiakat. A másiknak az ellopott pénzen jár az esze. A harmadik szeretne végre egy férfit. A negyedik tetovált. Az ötödiket mindenki hibáztatja. A hatodik meg öreg. Ennek a hat embernek, úgy tűnik, tényleg dolga van. És össze vannak zárva. Ezek meg fogják egymást ölni!

Csikós Attila Díszítők című darabja 2014-ben jelent meg – három másik színdarabbal egy kötetben – a Kortárs Kiadónál. Felolvasó színházi formában több alkalommal is találkozhatott vele a nagyérdemű. 2015-ben a Bem moziban és a Kulteában mutatták be nagy sikerrel.

A mostani bemutatóra átdolgozott és átírt formában kerül a közönség elé. Dolmány Attila rendezésében talán magunkra is ismerünk a fiatal nőben, az ivós székelyben, a tetovált festőben, az ügyeskedő történelemtanárban. Az egyik díszítőben. Az alaphelyzet a régi, talán a poénok élesebbek.

Egy bezárt szobában hat ember küzd az életben maradásért, miközben a színpadon kezdődne az előadás.

És kezdődik az előadás...

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!