Program


Cserpes Laura

Cserpes Laura

Cserpes Laura‎: Bakelit Szerelem
A táncdalfesztiválok időszakának legszebb szerelmes dalai

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 21:30

Cserpes Laura új műsorában a közelmúlt bakelit lemezen megjelent slágerei közül válogatta ki a számára legkedvesebbeket, hogy azokat új, kicsit maibb köntösbe öltöztetve egy egész estés műsorrá gyúrja össze.„Amikor hallgatom ezeket a dalokat arra gondolok, hogy a szüleim talán épp ezt hallgatták, mikor szerelmesek lettek, vagy épp erre táncoltak, nevettek, sírtak. Nem tudom miért, de nagyon közel áll hozzám a magyar könnyűzenének ez az időszaka, szeretem énekelni is és hallgatni is Máté Péter, Cserháti Zsuzsa,vagy épp Kovács Kati legszebb dalait. „Válogassunk együtt a régi bakelitek között, és töltsünk egy együtt egy varázslatos estét az Orfeumban, melynél jobb helyszínt el sem lehet képzelni egy ilyen finoman szórakoztató, könnyeden elegáns estéhez.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!