Program


Cserpes Laura

Cserpes Laura

Cserpes Laura‎: Bakelit Szerelem
A táncdalfesztiválok időszakának legszebb szerelmes dalai

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 21:30

Cserpes Laura új műsorában a közelmúlt bakelit lemezen megjelent slágerei közül válogatta ki a számára legkedvesebbeket, hogy azokat új, kicsit maibb köntösbe öltöztetve egy egész estés műsorrá gyúrja össze.„Amikor hallgatom ezeket a dalokat arra gondolok, hogy a szüleim talán épp ezt hallgatták, mikor szerelmesek lettek, vagy épp erre táncoltak, nevettek, sírtak. Nem tudom miért, de nagyon közel áll hozzám a magyar könnyűzenének ez az időszaka, szeretem énekelni is és hallgatni is Máté Péter, Cserháti Zsuzsa,vagy épp Kovács Kati legszebb dalait. „Válogassunk együtt a régi bakelitek között, és töltsünk egy együtt egy varázslatos estét az Orfeumban, melynél jobb helyszínt el sem lehet képzelni egy ilyen finoman szórakoztató, könnyeden elegáns estéhez.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!