Program


Családi vasárnapok - Alkotónap

Családi vasárnapok - Alkotónap

Alkotónap - Nyomtatásra fel!

Izgalmas és játékos sokszorosító, nyomtatási technikák gyerekeknek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 29. vasárnap, 10:00

A foglalkozást a NaN-art Rajztanoda és Grafikai Műhely alapítói, a számos szakmai díjjal kitüntetett Nádas Alexandra képzőművész és a Munkácsy-díjas Nagy Gábor festőművész hozza el hozzánk. A klasszikus magasnyomás eljáráson belül a színes linóleumnyomtatást, papírmetszést és kartonmetszet-eljárást tanítják meg a gyerekeknek és az egész családnak. Egy rövid, interaktív előadással és vetítéssel indul a program, majd utána a két művész segítségével minden technikát és gépet ki lehet próbálni, az alkotást pedig haza lehet vinni, hogy a családi otthon dísze legyen.

Jegyár: 500 Ft

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!