Program


Csak a zene! Homonyik Marcell és Taller Ádám koncertje

Csak a zene! Homonyik Marcell és Taller Ádám koncertje

Csak a zene!
Homonyik Marcell és Taller Ádám zongora- és gitárkoncertje, MEGLEPETÉS VENDÉGEKKEL

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 29. péntek, 19:00

Két tehetséges fiatal zenész 2 éve dédelgetett álma válik valóra most a Napfényes Rendezvényteremben tartandó koncerttel. A koncert stílusát tekintve flamencós, jazzes, rockos, latinos, klasszikus, rock, progresszív estre lehet számítani, zongorával és gitárral. Lesz némi ének meglepetés is, többek között egy (unplugged) Pink Floyd szám  ;)

Az est első felében még egy zenei kuriózum lesz. Fellép egy ígéretes Napfényes formáció, amelynek tagjai: Fenyvesi Laura, Pálffy Zsuzsi, Novacsek Áron, Kincs Peti, Görbe Tomi és Győri Laci.
Az ő repertoárjuk 3 népdalból és 3 feldolgozás számból fog állni.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!