Program


Cordança Flamenco Táncegyüttes / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Cordança Flamenco Táncegyüttes / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Az andalúziai Córdobából érkező Cordança Flamenco Táncegyüttes Álvaro Paños és Carmen Manzanera koreográfiájával a híres szimbolista festő, Julio Romero de Torres életét és képeit idézi meg.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 19:00

Torrest „Andalúzia lelkének festőjeként” tartják számon, akinek művei elválaszthatatlanok a flamencótól, a bikaviadaloktól és az erotikától. Alakjai az 1920-as évek Córdobájának mélységes bugyraiból lépnek elő a Cordança produkciójában is, mely olyan egységbe forrasztja a valóságot és a látomást, mint amilyenben az Torres művészetében is volt. Szerelem, féltékenység és halál - ezekkel a címszavakkal nemcsak leghíresebb festménye, a megelevenedő Cante hondo írható le, de a Cordança előadása is. A társulat felkavaró zenéjében és táncában tetten érhető a flamenco minden szenvedélye, biztos alapjául azoknak a látványelemeknek, melyek szárnyán Torres közelébe emelkedhetünk.

Közreműködők:

Luis Medina: gitár
Javier Rabadan: ütőhangszerek
Alfonso Aroca: zongora
Jose Del Calli, Cristian Guerrero: ének
Alvaros Paños, Alejandro Rodriguez, Carmen Manzanera, Veronica Llavero, Lorena Franco: tánc

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!