Program


Cinegekirályfi

Cinegekirályfi

Az előadás Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című regénye elemeinek felhasználásával készült.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 24. kedd, 15:00

Előadásunk a kilenc éves Gergőről szól, akinek a szülei késő estig dolgoznak, így a kisfiú nagypapájával tölti a délutánokat. Odakint ködös őszi idő van, de a fényes gyerekszobában nagypapa meséje nyomán megelevenedik az élettel teli varázskert, ahol a Cinegekirály és a fekete Hollócsőr vívják ezer éves harcukat. Gergőnek mindennél fontosabb, hogy végigélhesse, végigjátszhassa a meséjét, a valóság azonban rendre megakadályozza ebben: leckét kell írni, rendet kell rakni, fogat kell mosni, le kell feküdni, és minden nap iskolába kell menni. Az előadáshoz szorosan kapcsolódó felkészítő és feldolgozó foglalkozásokon a gyerekekkel az előadás mesebeli és valóságos szereplőiről játszunk. Megfejtjük, hogy miben és hogyan segíthetnek nekünk a mesék, és milyen bajba kerülhetünk, ha egy képzeletbeli világban rekedünk.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!