Program


Charlie Band Koncert

Charlie Band Koncert

CHARLIE ÉS ZENEKARA KAPOSVÁRRA ÉRKEZIK!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 12. péntek, 19:00

Charlie énekes, könnyűzenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze, trombitás. Charlie az a művész, akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ember ismer. Több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban. Pályafutása során 23 díjjal honorálták tehetségét, többek között Arany Zsiráf-és Liszt Ferenc-díjjal, többszörös eMeRTon-díjas művész, valamint megválasztották az év énekesének.

Elővételes jegyár földszint: 5500 Forint
Elővételes jegyár karzat, emelet: 4500 Forint
Jegyár a helyszínen földszint: 6000 Forint
Jegyár a helyszínen karzat, emelet: 5000 Forint

„Kedves Látogatók!

 A 2017 április 22-ére meghirdetett Charlie Band Koncert betegség miatt új időpontban kerül megrendezésre. Az új időpont: 2017 május 12. 19:00. Helyszín: Szivárvány Kultúrpalota (Kaposvár, Noszlopy Gáspár utca 5-7). A megvásárolt belépőjegyek a új időpontra érvényesek vagy visszaválthatók 2017 április 26-ig, a helyszínen: Szivárvány Kultúrpalota (Kaposvár, Noszlopy Gáspár uta 5-7). Infó vonal: 06-30-353-4230”

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!