Program


CHAMPIONS OF ILLUSION

CHAMPIONS OF ILLUSION

Az illúzió bajnokai az Arénában!
Champions of Illusion

2018. november 3-4. – Papp László Budapest Sportaréna




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 4. vasárnap, 20:00

Az illúzió bajnokai az Arénában!

Champions of Illusion

2018. november 3-4. – Papp László Budapest Sportaréna

 

 

A Champions of Illusion egy vadonatúj nemzetközi szuperprodukció, melynek fellépői bűvész világbajnokok és a legrangosabb nemzetközi tv show-k sztárjai. Mindannyian bejárták már a világot, Las Vegas, Párizs, Sydney, Dubai és New York után most először Budapesten is látható lesz elképesztő előadásuk. Egy igazán látványos show keretében, 2018. november 3-án és 4-én a Papp László Budapest Sportarénában nem mindennapi képességeikkel, szó szerint elvarázsolják a magyar közönséget is.

 

Ennyi bűvész bajnokot egyszerre még nem láthattak a színpadon.A világ legjobbjai - Japánból, Hollandiából, Dél-Koreából, Magyarországról emberfeletti mutatványaikkal tágítják a varázslatról alkotott képünket. A nézőknek olyan élményben lesz részük, amiben eddig még soha. Látványos trükkök, szemkápráztató varázslatok, lebegő tárgyak, szemfényvesztő szabadulások és átváltozások, gondolatolvasás, kettévágott emberek és megannyi illúzió, melyek során elmosódik a határvonal álom és valóság között.

 

Az illúzió bajnokai minden idők legnagyobb varázslatát hozzák el Budapestre 2018 őszén, ahol a lehetetlenről is kiderül, hogy lehetséges. Ezt a show-t mindenkinek látnia kell!

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!