Program


Caramel Koncert

Caramel Koncert

Molnár Ferenc Caramel. Énekes-dalszerző, 10 éve állócsillag, alighanem a legjobb férfihang a hazai könnyűzenében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 25. péntek, 21:00

Többszázezres rajongótábor, teltházas Aréna koncertek, platina- és aranylemezek, aktuális slágerek és klasszikussá lett dalok fűződnek nevéhez. A névhez, melyet szinte mindenki ismer. A mögötte rejlő élményt, személyiségét viszont csak azok ismerhetik, akik élőben is látták, hallották. Caramel zenekarával ezúttal a Vígszínházban ad országos turnéját lezáró, ünnepi nagykoncertet.

Molnár Ferenc Caramel 10 éve, a Megasztár győzteseként került a zenei köztudatba. Népszerűsége töretlen, azóta is a zenei és közélet kiemelt szereplője. A hazai előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, Facebook rajongótábora 400.000 feletti. Dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. 2015. december 20-án hatalmas sikerű, teltházas jubileumi nagykoncertet adott a Papp László Budapest Sportaréna színpadán 12.000 néző előtt.

Jegyár:

5500 Ft

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Kapunyitás: 20:00

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!