Program


Budapest Voices
2

Budapest Voices

Visszatér Debrecenbe a Budapest Voices. Az underground- és rockslágerekre specializálódott a cappella együttes március 31-én koncertezik a Nagyerdei Víztoronyban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 31. szombat, 20:00


Jegyek:
Elővételes: 1900 Ft
Helyszíni: 2400 Ft
Aki elővételben vásárol jegyet, a helyszínen belépéskor megkapja az Alternatívák c. debütáló lemezüket egy Budapest Voices Magazin kíséretében.

A Budapest Voices a cappella együttes 2013. tavaszán alakult. 12 kiváló énekesből és egy ütőhangszeresből áll. A kórus mai magyar underground zenekaroktól ad elő slágereket. Az eredeti dalokat Warnusz Zsuzsa művészeti vezető hangszereli, illetve ülteti át a cappella stílusba. A Budapest Voices első dala a Tankcsapdától az Adjon az ég volt, emellett már elkészült kéttucat átdolgozás, köztük a Quimby-től, Péterfy Boritól, a PASO-tól, a Magashegyi Undergroundtól és a Kowalsky meg a Vegától is. Az együttes első nagylemeze 2014. szeptemberében jelent meg Alternatívák címmel egy saját újság, a Budapest Voices Magazin mellékleteként. Az együttes számtalan fesztiválon és klubban fellépett már. Budapesti koncertjei közül - például az A38 Hajón, az Óbudai Kulturális Központban és a MOM Kulturális Központban – több teltházas volt. Második lemezük 2016. március 24-én jelent meg Finomra hangolva címmel. A CD-t egy saját szakácskönyvvel együtt adták ki, melyben a kórustagok receptjei szerepelnek. 2016. év végén egy újabb speciális kiadvánnyal hozakodtak elő: Kislemez címmel egy 3 számos kislemezt adtak ki. A hanganyag egy mini-CD-re került rá, amit karácsonyfadíszbe csomagoltak.
Tavaly többek közt azzal hívta fel magára a figyelmet az együttes, hogy készített egy remek Red Hot Chili Peppers átdolgozást (By The Way), és a Dumaszínházzal közösen írt egy dal. Utóbbi megtekintése 2 millió felett jár.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!