Program


Budapest Bár - Szilveszter délután

Budapest Bár - Szilveszter délután

Karácsonyi ajándékon gondolkozol? Vegyél erre az előadásra jegyet, és add mellé a zenekar idén megjelent CD-it, a Best of Budapest Bár 10-et vagy a Budapest címűt! Garantált az öröm!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 31. vasárnap, 15:00

Képzeld el, amint Szilveszter délután otthon punnyad az egész család, és mindenki azon kesereg, hogy már megint az év legnagyobb csalódása lesz a Szilveszter. Nem kell így lennie! Pakolj fel mindenkit és gyertek el a délutáni Budapest Bár koncertre a MOM-ba! Pörögjetek fel a zenekarral, hallgassátok a jobbnál jobb számokat, bulizzatok együtt a barátokkal és a családdal. Persze dönthetsz úgy is, hogy otthon kapcsolgatjátok a tévét ahelyett, hogy együtt énekelnétek a dalokat Lovasi Andrással, Behumi Dórival, Németh Jucival, Ferenczi Györggyel, Kollár-Klemencz Lászlóval, Keleti Andrással és a csodás zenekarral. Dönts jól, és bulizz velünk!

Mire számíthatsz, ha eljössz?
Fergeteges két órára, a legjobb és legpörgősebb számokból. szívbemarkoló és szívderítő dalokra, nagyszerű feldolgozásokban. Ha akarsz, énekelhetsz, ha akarsz, táncolhatsz, de ha úgy van kedved, csak hallgathatod a kedvenc számaidat. A Budapest Bár koncerteken nem szokott előfordulni, hogy leöntenek sörrel, vagy belekönyökölnek a gyomrodba – szóval nyugodtan felveheted a szép ruhád, egy kényelmes táncos cipőt, és csak érezd jól magad!

Halljuk, milyen kifogásaid vannak!

“Szívesen elmennék, de… délután még otthon vannak a gyereket, és különben is este magára hagyjuk a nagyit, szeretnénk vele lenni!” Hát nosza, hozz el mindenkit! A nagyi imádni fogja a dalokat, és meg fogsz lepődni, milyen jól táncol. Azt is tudjuk, hogy egy csomó gyerek szereti a Budapest Bárt, lőhet néhány képet az Instára pl. Lovasi Andrással, és van remény, hogy belemerül a koncertbe, és néhány percre leteszi a mobiltelefont.

“Szívesen elmennénk, de .. nem akarunk végigállni egy kétórás koncertet.“
Évközben nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy a széken ülvetáncolás művészetét kell elsajátítani, és úgy gondoltuk, hogy a Szilveszter a legjobb alkalom arra, hogy az is táncoljon, aki egyébként nem szokott. Ha igyekszel, egyébként ülőhelyet is találsz: az erkélyen 160 szék vár gazdára. 

“Külföldi vendégeim lesznek, ti magyarul énekeltek, nem fogják élvezni.” De fogják! Hozd el őket nyugodtan, mondd meg nekik, hogy fantasztikus zenészek lesznek, és ha csak egy magyar zenekart akar meghallgatni, ez tuti választás. Nagyon klassz lesz a közönség, és biztos, hogy néhány dal nekik is ismerős lesz!

“Nagyon drága a jegy, túl drágák vagytok.” Tudjuk, nem olcsók a jegyek a koncertjeinkre, de gondold meg, mennyi vacak buli van Szilveszterkor és milyen drágák ilyenkor az italok is.  Garantáljuk, hogy mámorosabb leszel a koncettől, mint néhány koktéltól, és még a fejed sem fog fájni. Egyébként is, hol van előírva, hogy a Szilveszterre szánt büdzsét alkoholra kell költeni? Szerezz inkább élményt az emlékezetkiesés helyett!


“Nem is hallottam még a Budapest Bárról, mi az?” Nos, először is, lehet, hogy egy kicsit nyitottabb szemmel kéne járnod a világban, de megbocsájtjuk, és örülünk, hogy végre ránk találtál.

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy a új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életbentartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt. Ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra - ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

Karácsonyi ajándékon gondolkozol? Vegyél erre az előadásra jegyet, és add mellé a zenekar idén megjelent CD-it, a Best of Budapest Bár 10-et vagy a  Budapest címűt! Garantált az öröm!


A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)
Énekesek:  Behumi Dóri, Ferenczi György, Keleti András, Kollár – Klemencz László, Lovasi András és Németh Juci

Időpont:  2017. december 31. csütörtök, 15.00 – 17.00. Kérjük, érkezz korábban, mert pontosan kezdjük a koncertet!

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Jegyár:
Állójegyek a földszintre: 5990Ft (a földszinten a széksorokat kivesszük)
Ülőhelyek az erkélyre: 1-4. Sor: 7990Ft, 5 – 7. Sor: 6990Ft
Figyelem! Az állójegyek nem helyre szólnak, hanem a földszinti küzdőtérre. A földszinten csak állóhelyek vannak. Az erkélyen található ülő jegyek helyre szólnak.

Parkolás
A MOM Kulturális Központnak nincs parkolója, a környékbeli utcákban lehet parkolóhelyet találni.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!