Program


Budapest Bár - Pesti éjszakák
2

Budapest Bár - Pesti éjszakák

Május 13-án, különleges koncertet ad a Budapest Bár a Zsidó Művészeti Napok keretében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 20:00

A Pesti éjszakák című előadás vendége a Katona József Színház két csodálatos színésznője lesz: Jordán Adél és Ónodi Eszter. Az este folyamán a zenekar megidézi a régi pesti éjszakák hangulatát: bohém mulatságokról, szerelmekről, szomorúságról és boldogságról szólnak majd a dalok. A Budapest Bár - örömforrás nyitott füleknek!

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!