Program


Borkóstoló Mátra, Eger,Tokaj és Szekszárd Nedűiből
2

Borkóstoló Mátra, Eger,Tokaj és Szekszárd Nedűiből

Borkóstoló öt borral egy Mátrai Irsai Olivértől egy Tokaji Aszúig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A borsor a következő: Először egy könnyű, száraz, intenzív illatú Mátrai Irsai Olivér (2012) nyitja a kóstolót, ezt követi egy nemes eleganciájú Badacsonyi Chardonnay (2011) majd egy határozott megjelenésű tradicionális Egri Bikavér (2009) a soros. Negyedikként egy bársonyos Szekszárdi Kékfrankos (2009) következik és végül egy gyümölcsös aromájú Tokaji 3 Puttonyos Aszúval (2006) "teszik fel az I-re a pontot".


A program során fél óra alatt körbesétálhatnak egy vezetővel a látogatók a borszaküzlet alatt elterülő közel 600 m2-es pincerendszerben, mely egyedi, varázslatos hangulatával Budapest igazi különlegessége.

A borkóstolók árai tartalmazzák a sommelier előadását magyar/angol nyelven, valamint szódavíz és házi pogácsa térítésmentes fogyasztását.


A résztvevők a borkínálatból 15% kedvezményre jogosultak. 
Természetesen a vásárlást sommelier segíti tanácsaival.

A program korhatára a 18. életév!

Fontos információk

Helyszín: Budapest, V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út

A program kb. 1 órás.

Az élmény vouchere 1 fő borkóstolóját tartalmazza.

A programot az időjárás nem befolyásolja, mivel a kóstoló a belvárosban egy borházban történik.

 

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!