Program


Borbély Műhely feat. Tompos Kátya
2

Borbély Műhely feat. Tompos Kátya

BORBÉLY MŰHELY feat. TOMPOS KÁTYA
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 11. szombat, 20:00

Borbély Mihály – fúvós hangszerek
Horváth Balázs – bőgő
Tálas Áron – zongora
G. Szabó Hunor – dob
Vendég: Tompos Kátya – ének

A Borbély Műhely Jazzklub házigazdái különleges műsorral lépnek fel a Barcsay-udvarban. Vendégük a méltán népszerű Tompos Kátya színész/énekes, aki magabiztosan kalandozik a különféle zenei műfajok világában. Nyáresti koncertjükön balkáni dallamok és régi magyar slágerek feldolgozásai, valamint jazz örökzöldek is felcsendülnek.
Az Artisjus, eMeRTON, Lovagkereszt, Szabó Gábor– és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként pedig Kossuth-díjat is elnyert Borbély Mihály hazánk egyik legsokoldalúbb multiinstrumentalistája, aki felbukkanhat autentikus népzenei, jazz vagy kortárs zenei produkciók szólistájaként, kompozícióit pedig jeles kamaraegyüttesek és szimfonikus zenekarok szólaltatják meg. Horváth Balázs és a Junior Príma–díjas Tálas Áron a Borbély Műhely ritmusszekciójának biztos tagjai, mindketten a hazai jazzélet kiemelkedő muzsikusai, a The Qualitons frontembereként is ismert G. Szabó Hunor pedig 2018 januárjában csatlakozott a zenekarhoz. A Borbély Műhely eddig megjelent négy albuma közül kettő is elnyerte a Gramofon zenei magazin kritikusi szavazásán „Az év jazz lemeze” elismerést.
A Junior Príma– és Jászai-díjas Tompos Kátya igen fiatalon került a hazai színésztársadalom élvonalába. Színházi és filmszerepei mellett két szólólemeze is megjelent, a Keresztül Európán (2013) és a Holdjárat (2017) egyaránt bizonyítják kimagasló zenei tehetségét.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!