Program


Bor, mámor, szerelem
3

Bor, mámor, szerelem

Augusztus 26-án 20 órától kis esti operettkoktélt láthatnak az érdeklődők Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel Mediterrán udvarán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 20:00

Bor, mámor, szerelem

Mi kell egy felejthetetlen estéhez? Bor, mámor, szerelem? Igen! Pillantsanak be egy kis vidéki fogadó életébe, ahol senki sem az, akinek látszik... A kiszolgálás csapnivaló, ám a hangulat annál vérpezsdítőbb! Vajon hogy alakul a zeneszerző és a primadonna szerelme? Felbolygathatja-e a gazdag földbirtokosnő az eltitkolt házasok életét, s hogy a főszakács el tud-e készíteni egy rántottát? Na, és ki az a Kőváry...?! Minden kiderül, és míg a szálak bogozódnak, a legnagyobb operett slágerek csendülnek fel a művészek előadásában.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!