Program


Bonbon zenés matinék - Air Corde Trió: Állati zenék
3

Bonbon zenés matinék - Air Corde Trió: Állati zenék

Februártól júniusig havonta egy-egy vasárnap délelőtt zenés, interaktív előadásokra várjuk a gyerekeket és szüleiket.
A varázslatos produkciók helyszíne a Goldmark terem (Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 10:00

A különleges műsorok közös alapja a muzsika és a mese: velünk lesz Szeder és Lóci, Jancsi és Juliska, a Solti György Zenekar és Ordibálint, valamint az Air Corde Trió és velük a zenebeli kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók.
A varázslatos produkciók helyszíne a Goldmark terem (Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.)

A fellépő művészek, valamint a kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók már javában készülnek az előadásokra, legyetek ott ti is!

2018. június 10. vasárnap délelőtt 10 órától

Air Corde Trió: Állati zenék
Az Air Corde Trió a leghíresebb zeneszerzők olyan műveit adja elő, amelyeket kutyusok, hattyúk, elefántok, dongók és más állatok inspiráltak. A rendkívül szórakoztató műsor játékos bevezető a klasszikus zene világába, hiszen az előadás során Antoni Vivaldi, Gioachino Rossini, Camille Saint-Saëns, François-Joseph Gossec, Sári László, Rimszkij-Korszakov és Arthur Honegger művei csendülnek föl.

Azt szeretnénk bebizonyítani, hogy a komolyzene nem komoly! A zenei élményeket egészítik ki Kosztándi Orsolya digitálisan készített illusztrációi, melyek segítenek a gyerekeknek eligazodni ebben a zenei állatkertben.

Jegyárak
Felnőtt: 900 forint
Gyerek (12 éves korig): 600 forint

Helyfoglalás érkezési sorrendben

 

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!