Program


Visegrádi Négyek Újévi Koncert a Virtuózokkal
10

Visegrádi Négyek Újévi Koncert a Virtuózokkal

A hagyomány teremtésének szándékával a Virtuózok Produkció idén ünnepi koncerttel köszöntötte az újesztendőt. A vártnál is nagyobb sikerre való tekintettel a Virtuózok Produkció a folytatás mellett döntött, ám idén egy Óévbúcsúztató és egy Újév köszöntő koncertet is adnak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 1. hétfő, 19:30

Az ünnepi koncerten a Virtuózok eddigi évadainak fődíjasai, Kristóf Réka, Kökény Tamás és Lugosi Dániel Ali először lép együtt színpadra. További népszerű virtuózok, Szüts Apor és Teo Gertler mellett pedig a Visegrádi Négyek országainak vendégművészei is bemutatkoznak majd: Łukasz Dyczko, lengyel szaxofonista, a Fiatal Zenészek Eurovíziós versenyének első helyezettje és Jan Vojtek, cseh zongoraművész, a Zeneakadémia hallgatója.

Ebben az évben is olyan neves vendégművészek emelik az esemény rangját, mint Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes, Kelemen Barnabás, Kossuth- és Liszt-díjas magyar hegedűművész és Horti Lilla, Junior Prima Díjas operaénekes. A zenei hátteret a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara adja, a karmester a Kossuth- és Liszt-díjas Kovács János lesz.

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!