Program


Boggie "Szobakoncert" Vendég: Borda Réka költő

Boggie "Szobakoncert" Vendég: Borda Réka költő

Boggie "Szobakoncert" minden hónap harmadik szerdáján a Magvető Caféban!
Az énekesnő zenekarával minden hónapban betekintést enged izgalmas zenei világába. Saját dalai, különleges dallamai egy igazán egyedi dalszerzővé teszik őt. Az estek különlegessége, hogy Boggie minden alkalomra megzenésít egy-egy kortárs verset.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 18. szerda, 19:00

Boggie "Szobakoncert" minden hónap harmadik szerdáján a Magvető Caféban!
Az énekesnő zenekarával minden hónapban betekintést enged izgalmas zenei világába. Saját dalai, különleges dallamai egy igazán egyedi dalszerzővé teszik őt. Az estek különlegessége, hogy Boggie minden alkalomra megzenésít egy-egy kortárs verset. Az est vendége Borda Réka költő.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!