Program


Boggie: Karácsonyi Szobakoncert

Boggie: Karácsonyi Szobakoncert

Boggie: Karácsonyi Szobakoncert a Magvető Caféban!


Boggie hagyományosan minden évben karácsonyi koncerttel zárja az évet immár 8 éve. Ezúttal a szobakoncertek hangulatába varázsol bennünket zenekarával együtt a Magvető Caféban, az irodalmi beszélgetések és meghitt koncertek új színterében, a belváros közepén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 27. szerda, 20:00

Boggie: Karácsonyi Szobakoncert a Magvető Caféban!


Boggie hagyományosan minden évben karácsonyi koncerttel zárja az évet immár 8 éve. Ezúttal a szobakoncertek hangulatába varázsol bennünket zenekarával együtt a Magvető Caféban, az irodalmi beszélgetések és meghitt koncertek új színterében, a belváros közepén. Különleges élmény lesz ennyire közelről, ennyire bensőséges közegben hallgatni Boggie-t és zenekarát. Ami biztosan lesz ezen az estén: melegség, meghittség, szeretet, forró tea és az élő zene varázsa.

Ha már unod otthon a beiglit és a halászlét, akkor december 27-én töltődj fel Boggie-val és zenekarával egy meghitt koncert keretében és engedd, hogy tovább tartson a karácsonyi varázs.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

keserves bohózat két részben

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!