Program


Bogármuzsika koncert - Csaba napi sok-a-dalom

Bogármuzsika koncert - Csaba napi sok-a-dalom

Az elsősorban gyermeknek szóló, világzenét játszó Bogár Muzsika zenekar
egyedülállónak számít a hazai zenei palettán. Aktuális felállásuk létrejöttét Pintér Mónika zenepedagógus évtizedes múltra visszatekintő zenés-mondókás foglalkozásai ihlették.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 6. csütörtök, 10:00

Koncertjeiken kezdetek óta a zeneközpontúság, a kicsik számára elérhető nyelvezet használata volt a legfontosabb szempont.
A Bogár Muzsika zenekar munkája során több elismert művésszel dolgozott együtt. Nagy Bandó András megzenésített költeményei mellett Cakó Ferenc zseniális homok animációi is gazdagították a Fonogram Díjra jelölt zenekar munkáit. Interaktiv előadásaikon gondosan meghangszerelt saját szerzeményeiket és közéismert gyermek dalokat adnak elő.
A zenekar nevével (Bogár Muzsika) azonos címet viselő első lemezt 2011-ben Fonogram Díjra jelölték. Második -Mese a pipcike szentjánosbogárról- című albumuk 2016. évi bemutatása után új országos koncert sorozatba fogtak “Zenebonás Barangolás” címmel.
A “Zenebonás Barongolás” koncert sorozat térbeli és időbeli utazást kínál a gyermekek számára egy interraktív előadás keretein belül A Bogár Muzsika, mint foglalkozás 2008 januárjában kezdte meg működését, célja a készségfejlesztés, a ritmusérzék, zenei hallás, kommunikáció, fejlesztése, de emellett számos jótékony hatással van a legkisebbek fejlődésére. A játék és a dallam eszközeivel a
picik hozzászoknak a közösséghez, fejlődik a beszédkészségük, figyelmük,
szövegértésük, egyszóval a foglalkozások a korai fejlesztés fontos alapkövét jelentik. Az egyes alkalmakkor énekelnek, mondókáznak, gyermekhangszereket használnak, körjátékokat, újjátékokat tanulnak, a nagyobbacskákkal belekóstolnak a ritmusok és hangszerek világába a szülők jelenlétével és közreműködésével. Életünk legfogékonyabb időszaka a kisgyermekkor, ezért különösen fontos ezt a néhány évet játékos ’tanulással’
is színesebbé tenni, ami a gyermek későbbi fejlődésére jelentős hatással lehet.
A Bogár Muzsika zenekart szívesen ajánljuk mindenkinek, mert igényességének köszönhetően élvezetes időtöltést nyújt gyermek és szülő számára egyaránt.

Ajánlatunk


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!