Program


Billy Cobham Band

Billy Cobham Band

A történelem során mindössze néhány alkalommal illettek zenészeket olyan jelzővel, mint "hangszerének mestere". Billy Cobham ezen kevés művészek egyike.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 17. vasárnap, 20:00

Már több, mint 30 éve világklasszis dobosnak számít. Az egyik legmeghatározóbb fúziós jazz dobos, elképesztő erejű, észbontó technikájú, ugyanakkor rendkívül érzéki művész és zeneszerző. Groove-jai egyediek és összetéveszthetetlenek, játsszon akár jazzt, swinget, fusiont, vagy funkot.


Billy ugyanúgy tud dobolni jobb és bal kézzel, ún. "open handed" technikát alkalmaz, azaz nem kell kereszteznie a kezeit játék közben, amikor a lábcint és a pergőt üti. Cobham az elsők közé tartozott, akik több, mint három lábdobot és/vagy pergőt, illetve még ennél is több lábcint használtak. Élőben külön show-elemnek számít, amikor kézzel dobol, vagy egyszerre négy verővel játszik. Referenciáit figyelembe véve - Miles Davis, Mahavishnu Orchestra, George Duke, Peter Gabriel és még sokan mások - könnyen felismerhető, hogy ő is egyike a zenei élet legfontosabb szereplőinek.

Fellépők:

Billy Cobham – dobok
Emilio Garcia – gitár
Christian Galvez - basszusgitár
Steve Hamilton – billentyű
Camelia Ben Naceur - billentyű


I. helyár: 7.500 Ft / II. helyár: 6.000 Ft

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!