Program


Betyárjáték

Betyárjáték

Színháznak koncert, koncertnek színház. Szomjas György Kossuth-díjas filmrendező ötletéből születik a Nemzeti Színházban a Betyárjáték, amelynek mottója: „A mi gonoszaink is vannak olyanok...!”  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 20. péntek, 19:00

A Ferenczi György és a Rackajam által játszott dalokra épül a történet, de szólnak majd galgamenti, szatmári, kalotaszegi zenék, közismert népdalok is. Mindez a színpadon időről-időre összekapcsolódik Szomjas György legendás betyárfilmjeinek a képeivel, hangulataival. Kovács Norbert "Cimbi" koreográfus és táncos vezetésével tucatnyi kiváló néptáncos eleveníti meg a történeteket és a helyszíneket, Olt Tamás színművész kelti életre a korabeli krónikákat. A filmrendező színházi rendezése, a Rackajam koncertek jó hangulata a nagyszerű táncosokkal együtt: különleges színházi estét ígér. Filmjelenetek, koncert, táncok, árnyjáték, balladák, korabeli dokumentumok. Mindez együtt Ferenczi György szavaival nem más, mint egy élő rock 'n' roll film.
 
Narrátor: Olt Tamás
Zenészek: Első pesti rackák, Kerékgyártó Gergely, Koncz Gergely
 
Táncosok: Kovács Norbert „Cimbi” és barátai
A Nemzeti Színház előadása korhatár nélkül.
 
Jegyár: 2500 Ft/fő, Nyugdíjas/Diák: 1500 Ft/fő

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!