Program


BEANS

BEANS

Milyen a kamaszkor? Milyen gyereknek,de közben már felnőttnek is lenni? Milyen két kamaszlánynak a kapcsolata? Milyen megbízni valakiben? Milyen a magány? Milyen ha nem szeretjük magunkat? Milyen nőnek lenni? Milyen szerelmesnek lenni? Milyen a 21. században felnőni?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 19. kedd, 19:00

Ezekre a kérdésekre keressük a választ 2017. decemberében.


˝Együtt nézték, hogyan villog-csapong a fecske,
egyik sápadt, haja éjsötét, szőke volt a 
másik, lázpiros; és köpenyük selyme-fodra,
lágy felhő, testüket puhán körűlrepeste.˝ 

PAUL VERLAINE

Mi, Üveges Regina(20) és Stern Lili (17) már 3 éve táncolunk együtt a Madách Musical Tánciskolában, külön-külön viszont már 12 éve. 
2 éve vagyunk tagjai az A-LIST társulatnak.

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!