Program


Bánk az esküdtszék előtt
5

Bánk az esküdtszék előtt

Mitől interaktív?
II. Endre mint bíró – egyben az interaktív játék moderátora – a közönség/esküdtszék részvételével tárja fel az események rejtélyeit, a szereplők motivációit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 16:00

Bánk az esküdtszék előtt
történelmi bírósági tárgyalás

A gyilkosság megtörtént, a tettes Bánk bán. Hogyan történhetett meg a „lehetetlen”? Egy bírósági tárgyalás keretei között keressük a miértek és hogyanok bonyolult összefüggéseit. Katona József műve formai és nyelvi szempontból is komoly kihívás a mai néző számára, ezért olyan utat kerestünk, amelyen haladva a fiatal nézők számára is átélhetővé válik a történet. Az előadásban a klasszikus dráma nem sérül, csupán nyitottabb, frissebb, érthetőbb olvasatát adja egy napjainkban is fontos műnek.

Katona József műve formai és nyelvi szempontból is komoly kihívás a mai néző számára, ezért olyan utat kerestünk, amelyen haladva a fiatal nézők számára is átélhetővé válik a történet. Az előadásban a klasszikus dráma nem sérül, csupán nyitottabb, frissebb, érthetőbb olvasatát adja egy napjainkban is fontos műnek.

Mitől interaktív?
•    II. Endre mint bíró – egyben az interaktív játék moderátora – a közönség/esküdtszék részvételével tárja fel az események rejtélyeit, a szereplők motivációit.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!