Program


Bagossy Brothers Company / MR Akusztik a Müpából

Bagossy Brothers Company / MR Akusztik a Müpából

Indie/folk az erdélyi hegyek világából! A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company a megszokott Bagossy-bulik helyett ezúttal újragondolt, elsősorban folkos hangulatú produkciót ígér, mely bővelkedik majd a bulihangulatot más környezetben ugyanúgy megteremtő zenékben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 20. szerda, 20:00

A zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt zenélő tagokból. Nevét a Bagossy testvérpár - Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) - családneve adta, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).
Az indie/alternatív/folk hangzásvilág az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újraértelmezett zenei irányvonal eredménye. Első EP-jük Ha rólad szólna címmel 2013 decemberében készült el. Egy évvel később Elviszlek címmel megjelent első nagylemezük az első héten a Deezer romániai és magyarországi toplistájának élére került. 2016 tavaszán a zenekar újabb anyaggal jelentkezett a Vakít a kék című EP formájában, röviddel azután tehetségkutató-döntőig jutottak, nyáron pedig szereplői voltak a legfontosabb magyar és erdélyi fesztiváloknak. Idén tavasszal jelent meg második nagylemezük A Nap felé címmel. A zenekart jelölték a Fonogram „Az év felfedezettje” díjára - ennek megkoronázásaként álmodják most újra dalaikat a Müpa színpadán.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!