Program


Az aranyecset
2

Az aranyecset

AZ ARANYECSET
Az Aranyszamár Bábszínház előadása
Nemes Nagy Ágnes Az aranyecset című verses meséje alapján írta: Szabó Attila.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 13. vasárnap, 10:00

Játsszák: Baranyai Anita, Érsek–Csanádi Gyöngyi, Erdei Gergő

Rendező: Szabó Attila

Szádeli az árva kisfiú méltónak találtatott arra, hogy egy aranyecsetet kapjon. Ez az ecset varázsesővel bír, minden megelevenedik, amit rajzol, vagy fest vele. Ez nagyon nagy felelősség…! Főszereplőnk - miközben újabb és újabb kihívásokkal kénytelen szembenézni, kiállja az emberség próbáját, ellenáll a hatalmaskodók kapzsiságának. Nemes Nagy Ágnes keleti meséjét előadásunkban Long, Chang, és Kang,  a három utcagyerek meséli el. Ugyanúgy szegények, mint Szádeli volt, ugyanúgy hisznek a teremtő képzelet erejében, mint hősünk hitt. Kezük között a külváros ócska, elhasznált, kidobott tárgyaiból megelevenedik egy varázslatos világ, amit nagyon nagy örömmel játsszunk tinéktek.

Az előadást 5 éves kortól ajánljuk.

Belépőjegy: 1000 Ft

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!