Program


Az anyu én vagyok!
5

Az anyu én vagyok!

Nógrádi Gábor: AZ ANYU ÉN VAGYOK!
komédia zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 27. péntek, 15:00

Álmodozott már arról, hogy átváltozik és más lesz? Valaki más!
A tudós nagypapa egy kutyán és egy macskán ezt már sikerrel megoldotta. Ám egy napon anya és lánya is testet és szerepet cserél. A kamasz lány kotnyeles, ügyes focista, az anya tanárnő és kétballábas elvált asszony. Felismeri-e a testcserét az elvált apa és új párja, a gátlásos férjjelölt, a feljelentő szomszédasszony és az agilis nyomozópáros? És főleg hogy érzik magukat hőseink egymás bőrében?

A szerző sikerkönyvéből készült színpadi változat napjaink sérült családmodelljében a komédia eszközeivel keresi a megoldást.

Drukkoljunk együtt, hogy sikerüljön!

Előadásunkat minden korosztálynak ajánljuk, családi színházként a családokért.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!