Program


Avishai Cohen Trio / CAFe 2017

Avishai Cohen Trio / CAFe 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 11. szerda, 20:00

Közreműködik: Avishai Cohen – ének, nagybőgő, Omri Mor – zongora, Noam David – dobok

 

A lengyel, spanyol és portugál gyökerekkel is rendelkező fenomenális izraeli nagybőgős, énekes és zeneszerző több mint két évtizede koncertezik a nemzetközi jazzélet élvonalában. A CAFe Budapestre triójával érkezik. „A színpad az a hely, ahol Cohen igazán otthon érzi magát, zenei univerzuma megismerésének legideálisabb közege tehát a koncert” – írják róla.

A mesébe illő nemzetközi áttörést egy telefonhívás hozta el az addig jellemzően klubokban zenélő Avishai Cohen számára. 1996-ban Chick Corea kereste meg azzal, hogy vegyen részt Origin nevű szextettjében.

A későbbiekben már nemcsak a zseniális zongorista mellett zenélt rendszeresen, olyan meghatározó muzsikusok partnere volt, mint Bobby McFerrin, Roy Hargrove, Herbie Hancock vagy Paquito D’Rivera. A Jerusalem Post szakírója szerint Cohen Izrael legértékesebb jazz exportcikke, a Down Beat Magazin pedig a 20. század egyik legmeghatározóbb nagybőgősének nevezte.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!