Program


Arno Schuitemaker (NL): I will wait for you - 200% tánc

Arno Schuitemaker (NL): I will wait for you - 200% tánc

„Van valami gyönyörű abban, hogy ’még nem’.” – Arno Schuitemaker
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 20:00

Az eddigi legszemélyesebb munkájának létrehozásában a holland koreográfust, Arno Schuitemakert a szerelem meghatározhatatlan természete inspirálta. Az I will wait for you maga az áramlás. a félhomály,  az elmosódó körvonalak, az időérzékelés eliminálása, a véget nem érő felhalmozódás. Az intenzitás egyre erősebb,  a darab/az előadás a zsigerekig hatol, a révület pedig még sokáig tart…

Arno Schuitemaker a test, a mozgás, a zene, a fény és a tér elemeinek lehámozásával teremti meg a fizikai és mindazonáltal fogalmi síkon mozgó előadását. Minden egyes előadás egyedi és érzéki kapcsolatot teremt közönség és előadók között. Schuitemaker érzéki alapokon nyugvó munkái mélyrehatóak és igézőek, t új fényben világítják meg a ritmus fogalmát, az ismétlést és állóképességet.

Alkotásait – beleértve az olyan elismert előadásokat mint a The Fifth Project | DUET, a 2016. tavaszán a Trafó színpadán is bemutatott While we stive, a Together_till the end, és a most látható I will wait for you – neves kortárstánc fesztiválokon és színházakban több mint 15 ország színpadán láthatta a közönség Európában és azon kívül.

A Tanz magazin 2017-es évkönyvébe Arnold Schuitemakert "az egyik ígéretes koreográfusnak" nevezte, és a Dance Europe „Hollandia egyik vezető táncalkotójaként” titulálta. Beválasztották az Aerowaves Prioritási Listájára.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!