Program


Aranybál

Aranybál

A belépőjegy ára tartalmazza a bálon és a vacsorán való részvételt, a vacsora alatt korlátlan italfogyasztással. A vacsora után italok térítés ellenében fogyaszthatók.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 20. szombat, 19:30

Az Aranybálról

A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió 92.1 – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – 2018. január 20-án szeretettel várja önöket az Aranybálra a Pesti Vigadóba!

A rendezvénnyel újra megidézzük a bálok aranykorát, ahol nem csak táncmulatság és vacsora, hanem igényes klasszikus zenei koncert és vidám szórakozás is várja.

A bál első részében a Budafoki Dohnányi Zenekar ad koncertet Hollerung Gábor vezényletével.
Az est sztárvendége: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes.
A vacsorát követően a keringőzni vágyókat a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri, a báli hangulatot a Duna Művészegyüttes táncosai teremtik meg a nyitótáncokkal.
A bál második felében a Dohnányi Zenekar Big Band-je, majd a hagyományos tánc- és könnyűzene különleges stílusötvözetét megteremtő Swing á la Django zenekar szolgáltatja a talp alá valót.

Nincsen emlékezetes bál ceremóniamester nélkül: a házigazda ezen az estén ismét Hajós András lesz, aki gondoskodni fog arról, hogy megteremtse a jó hangulatot.

A szerencsések a tombolajátékon értékes ajándékokat nyerhetnek.

Dress code

A bálon uraknak a szmoking viselete javasolt, de nem feltétlenül elvárt. Helyettesíthető egy elegáns fekete öltönnyel, fehér ing és fekete hosszú nyakkendő vagy arany színű nyakkendő kombinációval is.
A hölgyeknek a nagyestélyi javasolt.

Az Aranybál közönsége a bálon való részvétellel hozzájárul, hogy a bál időtartama alatt esetlegesen róla készült képfelvételeket a bál rendezői promóciós és archiválási célokra szabadon felhasználhassák.

Parkolási lehetőség a Vörösmarty mélygarázsban igényelhető.
(1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.)

Program

18:30-tól    regisztráció, érkezés
19:00    kapunyitás, welcome drink
19:30    előétel
20:00    A Budafoki Dohnányi zenekar koncertje, közreműködik: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes. Vezényel: Hollerung Gábor
20:45    vacsora
22:00    Nyitótánc
23:00    Tombola
23:30    Tánc
02:00    A bál vége

Jegyek
Választható kategóriák:

Arany asztal – 49.900 Ft / fő
Az arany jegyet azoknak ajánljuk, akik szeretik az igényes, személyra szabott kiszolgálást.  Az arany jegy a terem legjobb asztalaihoz szól, három fogásos vacsorát tartalmaz felszolgálással.
Vállalatok és cégek részére is ajánljuk. Teljes asztal vásárlása esetén kérjük, keressenek!

Ezüst asztal – 39.900 Ft / fő (december 22-ig: 34.900 Ft / Fő)
Ajánljuk mindenkinek, akik szeretik az aranykor hamisítatlan báli hangulatát, a színvonalas komolyzenei élményt, a táncot és a mulatságot. A jegy büfévacsorát tartalmaz.

A belépőjegy ára tartalmazza a bálon és a vacsorán való részvételt, a vacsora alatt korlátlan italfogyasztással. A vacsora után italok térítés ellenében fogyaszthatók.



Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!