Program


APEY & THE PEA - STUBBORN

APEY & THE PEA - STUBBORN

A nyár egyetlen budapesti Apey & the Pea és Stubborn koncertje, ahol mindkét zenekartól hallhatunk már számokat az ősszel megjelenő, új nagylemezükről is. Kemény lesz, készüljetek!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 26. szerda, 18:00

APEY & THE PEA

Az Apey & The Pea 2008 végén alakult Budapesten. Az évek során felléptek már Magyarország valamennyi vidéki klubjában és fesztiváljain. Budapesten rendszeresen teltházas vagy aközeli koncerteket adnak. Két nagylemez és egy 2015-ben elnyert Fonogram Díj (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele) tulajdonosai.

Az agresszív és látványos élő előadásmód illetve a nehézfém súlyú gitár riffek, a klasszikus metál szellem teszik lehetővé hogy egy lenyűgöző, intenzív nem szokványos koncert élménnyel távozzon a közönség.

STUBBORN
A Stubborn 2008-ban alakult, de igazán aktív létezése 2010-től számolható. 2017-ben pedig új dobost köszönthetünk a csaptban, aki nem mellesleg ezen a koncerten fog bemutatkozni először a közönségnek.
Önmagukat Chaotic hardcore zenekarként aposztrofálják, zenéjük vegyíti a metalcore, hardcore elemeket, fogós/húzós riffekkel.
Megjelentettek 3 Ep-t, valamint egy nagylemezt (The ache of love).
Az ország szinte összes klubjában megfordultak már, valamint maguk mögött tudhatnak két EU, -és egy Balkán turnét.A zenekar igazi ereje élőben mutatkozik meg, ugyanis igazán őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!