Program


Almárium: Szatmári bilétos bál  / Hagyományok Háza

Almárium: Szatmári bilétos bál / Hagyományok Háza

A Hagyományok Háza, Almárium sorozata bemutatja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 19:00

A hajdani "bilétos", meghívásos bálok mintájára szervezett hagyományos táncmulatságra kerül sor május 6-án a Fonó Budai Zeneházban. A bál előtt szatmári táncosok közreműködésével mutatjuk be a vidék jellegzetes táncait; pásztortáncokat, csárdást és verbunkot. Megtudhatják, hogy a verbunk hogyan jelent meg virtuskodó formában a legényavatás folyamán, milyen volt a bálgazda fogadása, milyen volt a "pulyasarok", hogyan vettek részt a gyermekek a bálban, hogyan biztosított lehetőséget a falu társadalma a gyerekek számára a belenevelődésre.

Fellépők:

Ordasok táncegyüttes
Gál Zsuzsanna
a Herdon testvérek
Mikulics Ádám
Sarkadi Tamás
Siska Tibor

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!