Program


ALIEN ANT FARM - SOil - Local H (USA)

ALIEN ANT FARM - SOil - Local H (USA)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 18:00

A 2000-es évek meghatározó nu-metal korszakának három amerikai zenekara érkezik februárban a Dürer Kert-be. Az MTV zenecsatorna ma is előszeretettel veszi elő Michael Jackson „Smooth Criminal” dalának átiratát - igen, azt, mely az Alien Ant Farm történetében nagyon fontos szerepet tölt be. Bár saját dalaik sem elhanyagolhatók, mégis sokan pont a feldolgozás miatt figyeltek fel, vagy onnan emlékeznek rájuk. A zenekar némi szünet után pár éve tért vissza és újra aktív, melynek köszönhetően ezúttal először Magyarországra is eljutnak! 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!