Program


Abrakadabra - Gyerekműsor

Abrakadabra - Gyerekműsor

A bűvészet egyik legvarázslatosabb része, mikor gyerekeknek bűvészkedünk. Az Abrakadabra kifejezetten gyerekek számára összeállított bűvészműsor, ahol kicsik és nagyok közösen varázsolnak, segítenek a bűvésznek a színpadon megteremteni a csodát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 5. péntek, 19:00

Garantált kikapcsolódás az egész család számára.
Kifejezetten gyerekműsor (6 éves kortól ajánlva), bár a tapasztalat azt mutatja, hogy a szülőknek ugyanannyira tetszik és élvezik, mint csemetéik. :)

A műsor időtartama körülbelül másfél óra.
 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!