Program


A TRIP bemutatja: Woodstock Tribute Fest II.

A TRIP bemutatja: Woodstock Tribute Fest II.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 21:00

STONED
Magyarország egyetlen Rolling Stones tribute zenekara immár 15 éve tiszteleg a Világ Legnagyobb Rock’n’Roll Zenekara, a Rolling Stones előtt.
A Stoned célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű ,visszaadása, mind zeneileg, mind színpadi megjelenésben. A Stoned repertoárján a nagy slágerek mellett ritkaságok is szerepelnek, valamint teljes, koncepcionális show-k (egy-egy emlékezetes koncert, tematikus, vagy akár egy album köré épülő koncert) színpadra állítása is lehetséges.
A zenekar tagjai nemcsak elkötelezett Rolling Stones fanatikusok, hanem a hazai blues és rock színtér ismert alakjai is.
A Stoned ezen az estén a Rolling Stones 1969-es kultikus és tragikus  "saját Woodstock", az Altamont koncert műsorát játssza.

LEAD ZEPPELIN
2004-ben, Jimmy Page 60. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten alakult a zenekar. Kezdetben több taggal, vendégzenészekkel lépett fel az együttes, majd kialakult a négyfős felállás, amely az eltelt évek alatt zeneileg nagyon kifinomulttá vált. A Lead Zeppelin koncertek rendkívül jól, már már teljesen élethűen felídézik az eredeti Zepp hangzást.

MESSAGE TO HENDRIX
A 2008-ban alakult Message To Hendrix névre hallgató power trio Jimi Hendrix korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé. Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót. A magyar közönség által jól ismert banda erőteljes és szórakoztató előadásmódjával széles rajongótáborra tett szert. Az ország legjobb klubjai és legismertebb fesztiváljai egyaránt büszkélkedhetnek a zenekar visszatérő koncertjeivel. Aki látta és hallotta Petendi Tamás gitárjátékát az tudhatja, hogy rock-blues stílusban mire számíthat. Bűdi Szilárd erőteljes basszusozása és egyéni énekhangja valamint Kottler Ákos kőkemény dobolása már csak hab a tortán. A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.

Ajánlatunk


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!