Program


A sevillai borbély

A sevillai borbély

Gioacchino Rossini: A SEVILLAI BORBÉLY (Il barbiere di Siviglia)
vígopera 2 felvonásban
A Szentendrei Teátrum és a Co-Opera közös produkciója
Szövegét Beaumarchais nyomán Cesare Sterbini írta, Galambos Attila fordította

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:30

1992-ben Rossini: A Sevillai borbély című vígoperája volt az utolsó nyári előadás a Szentendrei Teátrum legendás éveinek helyszínén: a város Fő terén. Kerényi Miklós Gábor rendezésében, Székely László díszleteiben – többek között Gregor Józseffel a színpadon – mutatták be az operát. Huszonöt évvel később a város most vissza szeretné állítani a régi hagyományt. Az idei nyár egyik nagy szenzációjának ígérkezik ez a régi-új előadás. A rendező ismét Kerényi Miklós Gábor lesz, a díszlettervező Székely László, a szereplők nemzetközi hírű énekesek.

Az előadás hossza: 3 óra, két felvonásban
Belépőjegy: 3800 – 10000 Ft

Esőnap: július 30., 31.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!