Program


A nőkért

A nőkért


A nőkért
Die göttliche Ordnung
svájci film, 96 perc, 2017
eredeti nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 22. szerda, 16:00

Rendező: Petra Biondina Volpe

Szerplők: Marie Leuenberger, Maximilian Simonischek, Rachel Braunschweig, Sibylle Brunner

1971-ben járunk, Svájcban. Nora, a fiatal családanya édesanyjával, férjével és két fiával él egy békés kis faluban. Svájcnak ezen a vidéki részén semmit sem lehet érezni abból, amit az 1968 májusában történt megmozdulások okoztak. Nora élete ugyanolyan, mint korábban volt. A fiatalasszonyt egyébként szereti és megbecsüli a közösség, hiszen békés, szorgos és szeretetre méltó teremtés. A dolgok azonban hirtelen megváltoznak, amikor Nora nyilvános kampányba kezd a nők szavazati jogáért.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!