Program


A Négyszögletű Kerek Erdő

A Négyszögletű Kerek Erdő

Lázár Ervin: A NÉGYSZÖGLETŰ KEREK ERDŐ

A Karaván Színházzal közös produkció


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 28. hétfő, 15:00

Hova lehet mennie annak, akit a többiek nem fogadnak be, mert „Kisfejű-Nagyfejű”? Vagy annak, aki túl gyorsan fut? Vagy túl jól a szíve, de nem tudja mennyi 2X2? És annak, aki már nem kell a cirkuszba, mert megöregedett? Vagy annak, akinek kék a színe? Vagy egyszerűen megunták, hogy szeleburdi és mindent elfelejt?

Mikkamakka kitartóan járja a várost, keresgél, nézelődik, és maga köré gyűjti azokat az elveszett, elkallódott kis életeket, akik nem tudják, hogy a Négyszögletű Kerek Erdőben szívesen fogadják őket, ott mindenki otthonra lelhet.

Tóth Géza rendezése e furcsa, nem mindennapi társaság mindennapjait mutatja be a Négyszögletű Kerek Erdőben, ami talán nincs is olyan messze tőlünk, mint gondolnánk.

Szerepelők: Berecz Uwe, Nyári Szilvia, Rózsa Krisztián/Tóth Géza, Sipos Eszter, Nyári Oszkár, Pászik Cristopher, Dobos Juci, Horváth Kristóf, Nyári Pál, Nagy Anikó, Tabatabai Nejad Flóra/Tauber Boglárka,Trieb Bence

Rendező: Tóth Géza

Bemutató: december 5.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!