Program


A négy vándor

A négy vándor

A NÉGY VÁNDOR
a Portéka Színpad bábelőadása



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 10:00

Portéka Színpad A Négy vándor című zenés, szerkesztett műsorában az évszakokat jól elkülönítő bábjátékokkal jeleníti meg.
Angol gyermekdalok aláfestő zenéjével érzékelteti a más-más hangulatot.
Felhőcske és Napocska élő szereplők kalauzolnak végig a történeten.
Találkozunk a fázós sünivel, a nyughatatlan méhecskével, még a mogorva Rébányai Győző bácsival is, akit a gyerekeknek kell megszelídíteni.

Az előadást 3 éves kortól 7 éves korig ajánljuk.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!