Program


A naplemente ragyogása

A naplemente ragyogása

A NAPLEMENTE RAGYOGÁSAHikari
japán film, 101 perc, 2017
japán nyelven, magyar felirattal
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 27. hétfő, 12:30

Rendező: Naomi Kawase

Szereplők: Masatoshi Nagase, Ayame Misaki, Tatsuya Fuji

Forgatókönyv: Naomi Kawase

A remény receptje rendezőjének új filmje a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be. Miszako látássérültek számára ír audionarrációt filmekhez, hogy ők is megélhessék a mozi élményét. Egy vetítésen megismerkedik Nakamorival, a világhírű fényképésszel, aki lassanként veszíti el a látását. Nakamori fotóinak segítségével Miszako úgy érzi, a saját múltjába repül vissza.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!