Program


A manóvizsga

A manóvizsga

Donizetti - Németh Virág: A manóvizsga
Mese zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 15:00

Legújabb, kicsiknek szánt bemutatónk az ’És közben szól a dal…’ című nagysikerű operánkhoz hasonlóan egy varázslatos univerzumba kalauzolja közönségét. Ez az univerzum pedig nem más, mint a klasszikus operák világa, sajátos, kortárs csavarral megtoldva. A gyerekek ezúttal Donizetti dallamaival ismerkedhetnek meg – és tehetik mindezt észrevétlenül, számukra is élvezhető, szerethető köntösbe csomagolva. Előadásunk ügyesen ötvözi a klasszikus és a modern stílust, ezzel is bizonyítva, hogy a régi és az új szépen megfér egymás mellett, sőt, olyan egységet alkot, mellyel egyformán megszólítható kicsi és nagy, fiatal és idős – egyszóval igazi színházi élmény születik.

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!